Selecteer een pagina

Tracy®

Minimaliseer zoektijd en bespaar op inkoopkosten

RTLS: Real Time Location System

TRACY®

Raakt essentiële en kostbare apparatuur kwijt? Of zijn apparaten lastig te vinden als u ze nodig hebt? Sensor Company biedt organisaties in de zorg een zeer eenvoudig te implementeren en te gebruiken oplossing voor nauwkeurige locatiebepaling van apparatuur: Tracy®.

Tracy® is een RTLS-oplossing voor zowel binnen als buiten en bestaat uit een set Tracy® Sensoren en de web-gebaseerde Tracy® App.

“We zijn nooit meer een apparaat kwijt”

Met de Tracy® App voor PC’s, tablets en smartphones ziet u onmiddellijk waar een apparaat is, tot 1,5 meter nauwkeurig! Zo weet u precies op welke verdieping en in welke ruimte een apparaat zich bevindt. Dat bespaart enorm veel zoektijd.

“Onze medewerkers verliezen geen tijd meer aan onnodig zoeken”

Uw collega’s ervaren dagelijks het gemak door middel van de Tracy® App op hun smartphone of tablet. Uw beheerder weet altijd waar alle apparaten zich bevinden, bijvoorbeeld voor beheer of onderhoud. Zo  raakt ook geen apparatuur kwijt. Dit levert jaarlijks al gauw een aanzienlijke besparing op.

“Ook als apparatuur naar een andere locatie verhuist, kunnen we het traceren”

Verplaatst apparatuur zich tussen locaties? Of wilt u weten waar uw apparaten zich buiten bevinden? De Tracy® Sensor maakt daarvoor gebruik van het LoRa-netwerk, een netwerk voor langere afstanden.

“Tracy® was binnen enkele dagen operationeel, zonder technische aanpassingen en investeringen”

Tracy® is heel eenvoudig in gebruik te nemen omdat het gebruik maakt van uw bestaande netwerk. Zo zijn de opstartkosten minimaal en is er geen impact op de bestaande ICT-infrastructuur. Binnen enkele dagen is Tracy® voor u aan het werk!

De voordelen van de RTLS-oplossing

TRACY®

E

Plug and Play en dus snel inzetbaar

E

Schaalbaar

E

Voor binnen en buiten

E

Binnen tot 1,5 meter nauwkeurig (horizontaal en verticaal)

E

Buiten tot 25 meter nauwkeurig 

E

End to end encrypted

E

Lange batterijduur (meer dan een jaar bij normaal gebruik)

E

Stof- en spatwaterdicht (IP65 dus geschikt voor decontaminatie)

Case: Minder zoeken

Een ziekenhuis werkt met 100 medewerkers per dienst. Iedere medewerker besteedt dagelijks 5 minuten aan het zoeken naar apparatuur. Bij drie diensten betekent dit jaarlijks een hoeveelheid zoektijd van 9.125 uur. Bij een uurtarief van 35 euro is dit meer dan 300.000 euro per jaar. Uitgerekend in termen van verspilling van arbeidstijd is dit 5 FTE!

Case: Minder kwijt raken

Een ziekenhuis investeert jaarlijks 10 miljoen euro aan apparatuur. Als 5% daarvan zoekraakt levert Tracy® een besparing van 500.000 euro.

Contact

Sensorcompany B.V.

Ebweg 10
2991 LT Barendrecht

(0341) 820 003

info@sensorcompany.nl